Priestorová koncentrácia firiem v kreatívnych odvetviach v SR - využitie firemných mikroúdajov - Chovanec, Martin
Kreatívne odvetvia ako cykly tvorby, výroby a distribúcie tovarov a služieb, ktoré využívajú kreativitu a intelektuálny kapitál ako primárny vstup. Priestorová koncentrácia kreatívnych odvetví. Vzťah priestoru a lokalizácie kreatívnych odvetví. Skúmanie priestorovej koncentrácie kreatívnych odvetví v SR. Miera koncentrácie jednotlivých skupín kreatívnych odvetví v regiónoch SR.