Privátne značky musia odrážať všeobecné trendy - Dulíková, Jana
Podiel privátnych značiek na slovenskom maloobchodnom trhu. Na privátnych značkách sa dá zarobiť. Zákazníkov zaujíma tradícia a zdravie. Nezabudnite na ekológiu a inovácie.