HDP ako makroekonomický ukazovateľ, jeho slabé stránky a nedokonalosti - Rubisová, Michaela
HDP ako jeden z najpoužívanejších ukazovateľov výkonnosti ekonomiky. Hlavné nedostatky tohto ekonomického ukazovateľa. Úprava HDP, ktorá je nevyhnutná pre dosiahnutie komplexného merania výkonnosti meniacej sa ekonomiky.