Ekonomická efektívnosť spoločensky zodpovedného podnikania - Stankovič, Lýdia
Spoločensky zodpovedné podnikanie. Oblasti spoločensky zodpovedného podnikania. Systém manažérstva spoločensky zodpovedného podnikania. Ekonomická efektívnosť podniku, metódy a modely hodnotenia ekonomickej efektívnosti.