[Rossijskij faktor v energetičeskoj politike stran Centraľnoj i Jugo-Vostočnoj Evropy] - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu, v ktorej autori poukazujú na osobitné miesto krajín daného regiónu v európskej energetickej politike