Energetická bezpečnosť Slovenska v kontexte sociálnej ochrany - Budai, Andrej
Jedna z najaktuálnejších výziev pre sociálnu ochranu - zabezpečenie bezpečných a pravidelných dodávok plynu a ropy. Ako sa Slovenská republika poučila po plynových krízach z rokov 2006, 2009 a aké sú možné spôsoby ochrany a diverzifikácie.