Inovatívne prístupy k projektovému riadeniu malých a stredných podnikoch - Ďurechová, Mária
Využitie controllingu v malých a stredných podnikoch. Špecifiká a ciele controllingu v závislosti na činnosť malých a stredných podnikov. Implementácia controllingu v podniku orientovanom na projekty. Špecifické oblasti controllingu v podniku orientovanom na projekty.