Najvýznamnejšie aktuálne otázky vzdelávania a odbornej prípravy v kontexte napĺňania stratégie Európa 2020 - Dudová, Iveta
Kľúčové príspevky vzdelávania a odbornej prípravy pre stratégiu Európa 2020. Aktuálne výzvy pre budovanie politického rámca vzdelávania a odbornej prípravy. Väčší dôraz na špecifické kompetencie a zručnosti potrebné pre inteligentný a inkluzívny rast.