Bayesiansky odhad parametrov modelu - Horvát, Peter
Prezentácia základných princípov Bayesianskeho odhadu parametrov a metód jeho odhadu na príklade DSGE modelu malej zatvorenej ekonomiky na slovenských údajoch.