Sociálne služby v kontexte vývoja a aktuálnych problémov - Husáková, Mária
Príspevok je zameraný na oblasť sociálnych služieb, ktoré predstavujú významný nástroj pomoci občanom nachádzajúcim sa v nepriaznivej sociálnej situácii, podporujúci ich sociálnu inklúziu a socializáciu. Pozornosť je venovaná procesu formovania systému sociálnych služieb v Slovenskej republike ako aj vymedzeniu aktuálnych problémov a trendov budúceho rozvoja.