Aktuálne otázky medzinárodných sociálnoekonomických vzťahov v spoločnosti v kontexte trvalo udržateľného rozvoja - Hric, Jaroslav
Kvalitatívne transformovanie spoločnosti a sociálno-ekonomických vzťahov na zabezpečenie trvalého rozvoja a eliminácie súčasných ekonomických kríz. Nové teórie ako modrá ekonómia, zelená ekonómia a predstavy trvalo udržateľného rastu.