Jak na seniory? S dobrými nápady na míru - Meravá, Tereza
Seniori ako cieľová skupina produktov a služieb. Výsledky výskumu venovaného voľnému času seniorov. Šport, cestovanie a práca v záhrade ako najobľúbenejšie aktivity seniorov. Neprispôsobenie ponuky tovarov a služieb potrebám seniorov. Zaujímavý nápad - bezkontaktná čipová technológia. Špeciálna navigácia pre dôchodcov vo Veľkej Británii. Priblíženie modernej technológie seniorom - webový operačný systém Celebrio. Ponuka cestovných kancelárií pre seniorov. Špeciálna ponuka bankových služieb. Uľahčenie nakupovania.