Možnosti štandardného a udržateľného financovania strojárskych podnikov v podmienkach Slovenska - Jenčová, Sylvia
Možnosti využitia štandardného a alternatívneho financovania malých a stredných podnikov v odvetví strojárstva. Druhy finančných zdrojov, ktoré podniky využívajú pri svojom zakladaní a ktoré sú pre ich činnosť najdôležitejšie.