I babičky s holí chtějí cestovat - Meravá, Tereza
Rozhovor s lekárkou Zuzanou Šnajdrovou o senioroch. Charakteristika súčasnej populácie seniorov. Veľká rôznorodosť tejto populácie. Zdravotný stav. Záujem seniorov o vzdelávanie a cestovanie. Prispôsobenie ponuky tovarov a služieb seniorom. Rezervy v ponúkaných službách.