Potreba finančného vzdelávania a finančnej gramotnosti k zvýšeniu kvality života - Majtánová, Anna
Definovanie finančnej gramotnosti. Potreba finančného vzdelávania na európskej a svetovej úrovni. Finančné vzdelávanie a finančná gramotnosť v Slovenskej republike. Odborná spôsobilosť finančných sprostredkovateľov a poradcov. Čiastková analýza finančnej gramotnosti na slovenskom finančnom trhu.