Co je dnes v marketingu cool a in? - Šimák, David
"Buzzwordy" súčasného marketingu pohľadom marketérov. Výsledky výskumu vnímania niektorých typických módnych trendov. Dojné kravy marketingu - reklama na sociálnych sieťach a mobiliný web. Oslovovanie zákazníka pomocou e-mailu. Skeptici neuromarketingu. Slabá znalosť termínu big data. Slabá znalosť obsahového kurátorstva (content curating). Budúcnosť gamifikácie - zavádzanie typických herných prvkov do bežných aplikácií.