<The> current trends in higher education quality enhancement - Muchová, Eva, 1961-
Definovanie kvality v oblasti vysokoškolského vzdelávania. Kvalita a univerzitné inštitúcie. Príklady vnútorného zlepšenia kvality vzdelávania. Systém zabezpečenia a podpory kvality vysokoškolského vzdelávania.