Rozvoj ľudského kapitálu a odmeňovanie zamestnancov - Novák, Jaromír, 1978-
Osobitosti ľudských zdrojov z pohľadu ich riadenia v organizácii. Ľudské zdroje verzus ľudský (intelektuálny) kapitál. Systém odmeňovania zamestnancov a jeho zložky. Mzdový systém podniku ako nástroj rozvoja ľudských zdrojov. Ak podniky chcú cieľavedome rozvíjať svoj ľudský kapitál, musia venovať náležitú pozornosť tvorbe svojho mzdového systému.