<An> analysis of firm credit across the world - Sivák, Rudolf, 1955-
Prístup firmy k obchodnému aj bankovému úveru v rôznych krajinách a regiónoch vo svete. Podstatné rozdiely v rámci krajín súvisiace s mnohými ukazovateľmi. Regionálne rozdiely, regionálna infraštruktúra, súdy. Analýza, dáta.