Udržateľná spotreba - východisko udržateľného marketingu? - Gubíniová, Katarína
Problémy s neustále vzrastajúcou spotrebou modernej spoločnosti, ktorá umožnila hromadnú výrobu a masovú spotrebu, čo má priamy vplyv na zákaznícke správanie. Identifikovanie obsahu pojmu udržateľná spotreba a konfrontácia východísk spoločenskej kritiky marketingu tak, aby sa dostala do súladu s princípmi udržateľného marketingu.