Balanced Scorecard - nástroj riadenia podnikov a ich udržateľnosti v čase krízy - Horváthová, Jarmila
Metóda BSC sa stáva vynikajúcim nástrojom riadenia zameraným na dosahovanie stanovených cieľov obzvlášť vtedy, ak týmto cieľom je prekonanie krízy a zabezpečenie udržateľnosti. Model BSC, ktorý umožní zber údajov o financiách podniku, zákazníkoch, procesoch a zamestnancoch, ako aj ich dôslednú analýzu, návrh opatrení na zlepšenie najvýznamnejších indikátorov výkonnosti, redesign procesov, prípravu a realizáciu projektov.