Foresight a inovácie manažmentu - Jemala, Marek
Vstup do problematiky foresightu a inovácií manažmentu. Základné väzby medzi foresightom a inováciami manažmentu. Vývoj foresightu verzus globálny HDP a populácia. Zameranie foresightu v histórii. Použité metódy v histórii foresightu. Možnosti uplatnenia foresightu v SR.