Rozvoj a vplyv eGovernmentu na udržateľnosť ekonomického a celospoločenského rozvoja - Rössel, Rudolf
Vplyv využívania IKT a rozvoj e-governmentových služieb na udržateľnosť hospodárskeho a spoločenského rozvoja a identifikácia koncepcie rozvoja takýchto služieb. Zefektívnenie činnosti štátnej a verejnej správy. Transformácia byrokratickej verejnej správy na systém poskytovateľa služieb. Znižovanie nákladov občanov a podnikateľských subjektov.