Nová hračka energoinvestorov - Beer, Gabriel
Po fotovoltike sa rozmáha nový lukratívny biznis - prehradzovanie riek. Malé vodné elektrárne na Slovensku. Využívaný a nevyužívaný technický hydroenergetický potenciál. Nadšenie pre stavanie malých vodných elektrární na Slovensku schladzujú ekológovia a rybári.