How can non-profit cultural organizations survive the recession? - Olejárová, Mária
Možnosi fungovania neziskových kultúrnych organizácií v období recesie. Aktivity v oblastiach kultúrneho a kreatívneho sektora. Súčinnosť a správna koordinácia jednotlivých druhov podpory vo fáze recesie.