Strednodobá prognóza vývoja sektorovej zamestnanosti v SR aplikáciou GGE modelu - Lichner, Ivan
Trh práce v GGE modeloch. Prezentácia prvých výsledkov dosiahnutých aplikáciou navrhnutého modelu všeobecnej vypočítateľnej rovnováhy a stručný prehľad alternatívnych prístupov k modelovému zobrazeniu trhu práce v modeloch GGE.