Zákon č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii s komentárom - Novotná, Jana
Zákon č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov ... v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 130/2011 Z.z. a č. 348/2011 Z.z.