Dôvera ako prostriedok udržateľnosti v globálnej spoločnosti - Samuhelová, Magdalena
Objasnenie a pochopenie fenoménu dôvery a jeho vzťahu k procesom udržateľnosti v globálnej spoločnosti. Dôvera ako základ prakticky každého trvalého obchodného vzťahu. Pojmy a koncepty dôvery a koncept ekonómie dôvery. Globalizácia, udržateľnosť a dôvera.