Transakčné náklady v exportných cenách a ich udržateľnosť - diskusia - Hansenová, Heda
Štruktúra exportných a importných cien v zmysle potreby udržateľného rastu ekonomiky. Coasova teória spoločenskej efektivity trasnakcie a významu právneho nároku z transakcie. Delenie transakčných nákladov, druhov nákladov a výnosov z transakcie. Vznik a vplyv transakčných nákladov na exportnú cenu v súvislosti s časom.