Trvalo udržateľný ekonomický rast a konkurencieschopnosť ako výsledok pôsobenia nerivalitných produkčných faktorov - Minárik, Marek
Rivalitné a nerivalitné výrobné faktory a ich vzájomný vzťah ako aj vzťah s neoklasickou ekonomickou teóriou, ktorej bázu tvoria rovnovážne stavy. Zadefinovanie a klasifikácia produkčných faktorov na rivalitné a nerivalitné, ktorých vhodnou vzájomnou kombináciou je možné dosiahnuť trvalo udržateľný ekonomický rast.