Uhlíková stopa a jej vplyv na pridanú hodnotu - Furdová, Lucia, 1984-
Špecifikovanie uhlíkovej stopy v dodávateľskom reťazci a možnými alternatívami eliminácie CO2 ako jedného z cieľov prioritnej oblasti stratégie "Európa 2020" zameraného na trvalo udržateľný rast. Význam v logistike ako možného zdroja konkurencieschopnosti podniku. Dôležitosť modernizovania a znižovania emisií uhlíka v preprave a logistike ako významného determinantu ovplyvňujúceho pridanú hodnotu.