Vplyv verejných výdavkov na správanie sa ekonomických subjektov – experimentálna metóda - Péliová, Jana, 1976-
Efektívnosť vo verejnom sektore v oblasti verejných výdavkov je predmetom rôznych teórii, ktorých možná aplikácia v praxi vytvára priestor na ich vplyv na ekonomické subjekty. Využívanie nástrojov experimentálnej ekonómie v ekonomickom výskume. Stručné informácie o výskumnom projekte.