Význam malých a stredných podnikov z pohľadu rozvoja Nitrianskeho kraja - Dobai Korcsmáros, Enikő
Úloha malých a stredných podnikov z pohľadu regionálneho rozvoja. Stručná ekonomická charakteristika Nitrianskeho kraja. Miera evidovanej nezamestnanosti ku koncu februára 2012. Počet ekonomických subjektov v rokoch 2007-2011. Štruktúra podnikateľských subjektov podľa počtu zamestnancov k 31.12.2011.