Zmeny v ročnom zúčtovaní poistného na zdravotné poistenie - Strýčková, Jolana
Informácie o ročnom zúčtovaní zdravotného poistenia poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2011 tak, ako ich ustanovuje vyhláška MZ SR č. 130/2012 Z. z. o podrobnostiach o vykazovaní preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie, o platení preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie, preplatkov a nedoplatkov, o ročnom zúčtovaní poistného a povinnostiach pri ročnom zúčtovaní poistného a o vzore ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie. Ilustračné príklady.