Agentúrne zamestnávanie - Mičudová, Tatiana
Agentúrne zamestnávanie – definovanie subjektov agentúrneho zamestnávania, slovenská a európska právna úprava agentúrneho zamestnávania, uplatňovanie zásady rovnakého zaobchádzania voči dočasne pridelenému zamestnancovi a vzájomné vzťahy medzi agentúrou dočasného zamestnávania, užívateľským zamestnávateľom a zamestnancom.