Koordinačné nariadenia nemocenských dávok zamestnancov vo vybraných krajinách EÚ - Poluchová, Ivana
Historický vývoj koordinácie sociálneho zabezpečenia v EÚ bol zložitý a siaha hlboko do minulosti. V poslednom období od roku 1990 do súčasnosti je akcent na sociálnu politiku výrazný. Koordinácia systémov sociálneho zabezpečenia v EÚ - dôvody, účel prijatia a pozitíva nových Nariadení (2011). Koordinačné pravidlá sociálneho zabezpečenia. Nemocenské dávky zamestnancov vo vybraných krajinách.