Forward na komoditu - Markovič, Peter, 1974-
Forward na komoditu predstavuje ďalší typ termínového kontraktu mimoburzového trhu (založenom na zmluvnom základe), v ktorom sa kupujúci a predávajúci dohodnú na konkrétnej komodite, cene, termíne a spôsobe vysporiadania kontraktu. Ilustračný príklad.