Audit prehľadu peňažných tokov a ukazovatele peňažných tokov - Tušan, Radoslav
Mnoho audítorov a finančných analytikov venuje prehľadu peňažných tokov menej pozornosti než súvahe a výkazu ziskov a strát. Prehľad peňažných tokov pritom poskytuje množstvo jedinečných údajov, z ktorých vypočítané ukazovatele sú spoľahlivejšie ako napríklad ukazovatele likvidity zo súvahy a výkazu ziskov a strát.