Výkonnosť trhov práce krajín V4 - Přívara, Andrej, 1983-
Rozdielne výkonnosti trhov práce krajín V4. Vplyv inštitúcii trhu práce. Kontroverzný vzťah medzi flexiistotou a výkonnosťou trhu práce. Realizácia politiky flexiistoty v krajinách V4. Prekážky pri zosúlaďovaní flexibility a istoty na trhu práce v krajinách V4.