Inovatívna controllingová metóda hodnotenia zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Kontrolingová metodika zodpovedného podnikania - Príručka na sebahodnotenie spoločností pri uplatňovaní spoločensky zodpovedného podnikania, ktorá bola vyvinutá a testovaná v piatich štátoch EÚ v rámci medzinárodného projektu Európskej únie a UNDP. Cieľ metodiky - pomôcť spoločnostiam pri kontrolingu fungovania systému zodpovedného podnikania predovšetkým v plánovaní, evidencii monetárnych a nemonetárnych položiek, kalkulovaní jeho financovania, hodnotení postupov a reportovania zodpovedného podnikania.