Rozpočtové organizácie - subjekty verejnej správy - Veverková, Ingrid
Vymedzenie subjektov rozpočtovej organizácie podľa zákona č. 523/2004 o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Ilustračné príklady.