Klastre a klastrové iniciatívy v Slovenskej republike - Gajdová, Denisa, 1977-
Klastre a ich vplyv na rozvoj regiónov. Charakteristika klastra podľa Portera. Vertikálne a horizontálne vzťahy medzi spoločnosťami. Spolupráca podnikov v klastri. Spojené financovanie ako významný zdroj zníženia celkových nákladov. Hlavné prínosy klastrov. Klastrové iniciatívy na Slovensku.