Daň ze závislé činnosti z příjmů nerezidentů za práci vykonávanou na území ČR - Pfeilerová, Jaroslava
Skutočnosti, ktoré vplývajú na výpočet odvodov a dane z príjmov zo závislej činnosti daňových nerezidentov vykonávajúcich prácu na území ČR. Príklady.