Schválené změny zákona o daních z příjmu v roce 2011 - Sedláková, Eva
Novela zákona o daniach z príjmov v Českej republike, z ktorej mnohé obsahujú legislatívno-technické úpravy v nadväznosti na prijatie nových zákonov o dani z príjmov. Konkrétne zmeny s účinnosťou od roku 2012.