Vývoj elasticity dopytu pohonných hmôt - Grisáková, Nora, 1978-
Vývoj cien pohonných hmôt na Slovensku v časovom období 2006-2011. Sledované pohonné hmoty - 95 oktánový benzín, motorová nafta a LPG. Grafické znázornenie vývoja cien. Spotreba pohonných hmôt a vplyv zmeny ceny na spotrebu. Vývoj cenovej elasticity dopytu po pohonných hmotách (2007-2011).