Nové trendy v spotrebiteľskom správaní - Hrušovská, Dana, 1964-
Rozvoj elektronického obchodu. Prekonávanie prekážok súvisiacich s elektronickým obchodovaním. Základná právna norma EÚ upravujúca elektronické obchodovanie - Smernica o elektronickom obchode 2000/31/ES z r. 2000. Právne predpisy upravujúce elektronické podnikanie na Slovensku. Nové spotrebiteľské segmenty. Demografické zmeny a spotrebiteľské správanie. Zdravý životný štýl. Rreakcie podnikateľov na nové spotrebiteľské správanie.