Rozhodovací proces v znalostnom podniku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Znalosti a znalostný podnik. Modelové prístupy k rozhodovaniu v znalostnom podniku. Procesný modelový prístup k rozhodovaniu. Participatívny modelový prístup k rozhodovaniu. Modelový prístup založený na dôkazoch a faktoch - Evidence based management (EBM).