Licenčné poplatky pri ochranných známkach - teória versus prax - Kardoš, Peter
Charakteristika licenčných poplatkov. Pojem licenčné polatky v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Stanovenie výšky licenčných poplatkov - informácie zo zahraničných databáz a odbornej literatúry. Prehľad licenčných poplatkov podľa odvetví. Výška licenčných poplatkov - domáci výskum a porovnanie.