Dôvody zamietnutia finančnej pomoci zo strany bankových inštitúcií malým a stredným podnikateľom v SR - Katonová, Miroslava, 1983-
Posudzovanie platobnej schopnosti podnikateľských subjektov. Najčastejšie dôvody zamietnutia finančnej pomoci bankových inštitúcií v súčasnosti na Slovensku. Možnosti preverovania podnikateľských subjektov zo strany bankových inštitúcií. Ďalšie dôvody zamietnutia finančnej pomoci. Odvetvia podnikania, ktoré bankové inštitúcie považujú za rizikové.