Stationarity and cross sectional dependence of GDP in EU regions - Zárembová, Andrea, 1986-
Prieskum stálosti, nemennosti regionálneho HDP v 260 regiónoch Európskej únie. Bol použitý Harris-Tzavalis unit root test. Metodológia, dáta a výsledky testu.